Wie zijn wij?


Doorenbos logo

Doorenbos brengt zichtbaar sfeer rond uw bedrijf, winkelstraat of evenement!


Doorenbos Feestverlichting logoAl ruim 60 jaar is Doorenbos actief op het gebied van feestverlichting. Wij komen graag ons licht bij u opsteken en verhogen op die manier de sfeer rondom uw bedrijf, winkelpand of -straat! Misschien denkt u bij feest- en sfeerverlichting alweer aan de kerstdagen, maar wist u dat u bij ons in elk jaargetijde terecht kunt voor het huren van allerlei soorten buitenverlichting? Ruim 80 modellen hang- en paalornamenten zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Niet voor niets zijn wij op dit gebied het grootste verhuurbedrijf van Noord Nederland! En nu denkt u misschien dat we alleen in het Noorden actief zijn, maar wij zijn er juist trots op dat we landelijk opereren!

Doorenbos Elektrotechniek logoDoorenbos doet meer dan alleen feestverlichting. Organiseert u een markt of beurs? Eén van de belangrijkste onderdelen is de (tijdelijke) stroomvoorziening. Onze vakmensen maken een compleet stroomplan en kunnen het geheel van A tot Z aanleggen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de feestverlichting, hebben wij alle kennis en materialen in huis!


Doorenbos Evenementenservice logoSinds 2009 hebben wij ons bedrijf enorm uitgebreid met een evenemententak. Een compleet assortiment evenementmaterialen staat tot uw beschikking om uw festival vlekkeloos te laten verlopen. In tegenstelling tot veel andere verhuurders werken wij volgens het “ontzorg” concept. Advies over de inrichting, complete installatie, plaatsing van de materialen en een storingsdienst vallen onder deze service. Kijk op www.evenementenservice.nl voor meer informatie.