Kerstverlichting of sfeerverlichting?

Inmiddels is de maand februari aangebroken en hebben wij veel feestverlichting weer opgeruimd. Er zijn nog een aantal dorpen en steden in Nederland waar de verlichting hangt. Een aantal klanten kiest er bewust voor om alles tot februari of maart te laten hangen. Immers is er steeds minder sprake van kerstverlichting en wordt er meer gepraat over sfeerverlichting. Het is nog steeds vroeg donker en op koopavonden trekt een gezellig aangeklede winkelstraat meer bezoekers dan een donkere winkelstraat!

De komende maanden hoeven wij zeker niet stil te zitten. Alle materialen zullen stuk voor stuk grondig worden nagekeken en waar nodig vervangen. De eerste feestverlichting ligt momenteel zelfs alweer klaar voor volgend winter! Ook wordt er momenteel gekeken naar innovatie en wordt de productie van nieuwe armaturen opgestart. 

Geïnteresseerd in professionele feestverlichting voor uw winkelstraat of bedrijf? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Feestverlichting wordt weer opgeruimd