Nieuws

Voorbereiding winter 2016

Op het moment van dit schrijven is de zomer in volle gang. Veel mensen genieten van een welverdiende vakantie en gaan er lekker op uit. De gedachten zijn nog lang niet bij de komende winterperiode. Onze medewerkers vormen hier echter een uitzondering op. Zij zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen om tijdens de donkere dagen verlichting te kunnen ophangen. Alle ornamenten worden uitgebreid nagekeken en onderhouden. Op deze manier hangt alles er straks weer netjes bij en kunnen onze klanten zorgeloos van de versieringen genieten. Naast de bestaande feestverlichting, maken wij ook dit seizoen weer nieuwe modellen in onze werkplaats. Nieuwe LED verlichting en andere versieringen worden hierbij toegepast om elk jaar vernieuwend te blijven. Vanaf eind september zullen wij in veel plaatsen de sfeervolle verlichting weer komen plaatsen. Wij hebben er zin in!

Voorbereidingen feestverlichting

Dorpsfeest versiering?

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekend dat in veel dorpen al voorbereidingen worden getroffen op de (jaarlijkse) dorpsfeesten! Bent u op zoek naar mooie versieringen voor uw tuin of straat? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Ons assortiment biedt een enorme voorraad tuinspots, TL armaturen met groen licht en vele verschillende figuren. Neem een kijkje op onze pagina zomerverlichting om het complete assortiment te zien. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen!

Verlichting dorpsfeest straatfeest tuinfeest

Groene brug wijst naar binnenstad

Groene brug wijst weg naar binnenstad

Museumbrug Werkmanbrug Groningen

DVHN | Gepubliceerd op 25 november 2015, 07:27 


"Bezoekers van Groningen lopen in weer en wind van het Hoofdstation naar de binnenstad over een feestelijk verlichte Werkmanbrug"

Foto Duncan Wijting

De brugverlichting is in 2014 ontworpen door Doorenbos Feestverlichting en verzorgt sinds dien ook de montage en demontage tijdens de wintermaanden. De verlichting is volledig op maat van de brug gemaakt en verwijst naar de kleuren van de stad Groningen. Het materialen zijn gemaakt van LED verlichting dat zorgt voor een laag stroomverbruik.

Nieuwe vrachtwagen

Voor de evenementen afdeling van Doorenbos BV: EVENEMENTENSERVICE.NL, hebben we een nieuwe vrachtwagen gekocht.


Sinds 2 week staat hij nu in Assen en is hij gespoten. Nu nog de autolaadkraan (HIAB) en laadbak erop laten bouwen en dan is hij klaar.

Voor deze vrachtwagen zijn we nog opzoek naar een chauffeur. De kwaliteiten die je hiervoor moet hebben is dat je uiteraard voorzichtig met het materiaal omgaat, ervaring moet hebben met een autolaadkraan en in het bezit moet zijn van vrachtwagenrijbewijs met aanhanger. We hebben een uitdagende baan, die gevarieerd is. Leuke collega's. Daarnaast moet je bereid zijn om mee te werken aan het opbouwen van projecten. Kijk bij het kopje vacatures voor meer informatie of neem contact op!

Straatversiering huren?

Dorpsfeest, straatfeest of tuinfeest? Huur onze sfeervolle straatversiering om het feest compleet te maken! Van het huren van tuinspots tot verlichtte figuren als Donald Duck, bomen, bloemen en dieren. Ook de benodigde accessoires zoals verlengkabels en verdeeldozen hebben wij in huis. De verlichting is uitermate geschikt voor het aankleden van lichtroutes of een feestweek! 

Neem eens een kijkje in onze folder met daarin onder andere een aanbieding voor het huren van tuinspots! 
http://www.doorenbos.net/Folderzomerfeesten.pdf

Op de volgende link zijn alle beschikbare modellen te vinden: http://doorenbos.net/index.php/producten-en-diensten/zomerverlichting

Tuinspots huren