• Winkelstraten1
  • Winkelstraten2
  • Winkelstraten3
  • Winkelstraten4
  • Winkelstraten5
  • Winkelstraten6

Winkelstraten en winkelcentra

Breng de sfeer in uw winkelgebied door het aanbrengen van onze feestverlichting!

Er zijn verschillende soorten en maten verlichting verkrijgbaar. Onze producten en diensten zijn klantspecifiek, omdat elke straat of centrum anders is. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, is er voor elk gebied een passende oplossing te bedenken!


Toepasbare verlichting

Hangornamenten Doorenbos FeestverlichtingHangornamenten
Hangoramenten kunnen worden gebruikt aan staalkabels boven de openbare weg. Het zijn in verhouding grote ornamenten waardoor deze goed opvallen. Klik hier voor meer informatie.
Lantaarnpaal ornamenten Doorenbos FeestverlichtingPaalornamenten
Staan er veel lantaarnpalen in het gebied? Dan zijn paalornamenten een uitstekend middel om het geheel sfeervol te verlichten. Klik hier voor meer informatie.

Gevelornamenten Doorenbos FeestverlichtingGevelornamenten
Gevels van panden kunnen ook worden gebruikt om verlichting aan op te hangen. Dit gebeurd door middel van speciale ophangbeugels die na de feestperiode weer kunnen worden weggehaald. Klik hier voor meer informatie.
LED boomverlichting Doorenbos FeestverlichtingBoomverlichting
Bomen in een winkelgebied kunnen uitstekend worden verlicht met onze eigen ontwikkelde LED Tree light. Deze verlichting is in bijna alle soorten bomen toepasbaar geeft een spectaculair aanzicht van de boom. Klik hier voor verdere informatie over boomverlichting.Maatwerk Doorenbos FeestverlichtingMaatwerk:
In veel gevallen is het mogelijk verlichting exlcusief voor uw winkelgebied op maat te produceren. Bijvoorbeeld grote pleinen of indoor winkelcentra. Hiervoor kunnen wij verschillende soorten verlichting combineren en op maat produceren.