Evenementen

Sfeer en veiligheid op festivals en evenementen is een belangrijk aspect. Hoe kan dit beter worden gecreëerd dan met verlichting?

 

Verlichting op evenementen
Er zijn diverse mogelijkheden om uw evenement sfeervol te verlichten. Ook voor andere vormen van verlichting op grote evenementen zijn wij gespecialisereerd.

Toepasbare verlichting:

LED lintverlichting Doorenbos FeestverlichtingLintverlichting:
Met deze verlichting zijn eenvoudig en snel grote oppervlakten terrein sfeervol te verlichten. Er zijn verschillende lengtes verkrijgbaar met bijbehorende (LED) lampen. Klik hier voor meer informatie.


signverlichting toilettenSignverlichting:
Op uw evenementen zullen onder andere de ingang, uitgang en toiletten voor uw bezoekers moeten worden aangeven. Dit kan door middel van signverlichting. Het is mogelijk deze verlichting op maat voor uw festival te maken, maar natuurlijk zijn er ook een aantal standaard borden op voorraad.

TL verlichting in stands en kramenStandverlichting:

Vaak worden er op evenementen merchandise, eten en drinken in pagodetenten of marktkramen aangeboden. Aan de binnenkant kunnen deze worden verlicht door onze standverlichting of TL armaturen.


Verlichting nooduitgang grootNoodverlichting:
Nooduigangen op uw evenement zullen voor het publiek duidelijk moeten worden aangegeven. Hiervoor hebben wij speciaal eigen ontwikkelde noodverlichting ter beschikking.


Terreinverlichting halogeen en HQI lampenTerreinverlichting:
Grote stukken terrein waar geen tot weinig openbare verlichting is, kunnen makkelijk worden verlicht met onze terreinverlichting. Er zijn verschillende soorten halogeen of HQI lampen hiervoor toe te passen.


Lichtmasten op evenementenLichtmasten:

Wanneer u snel en gemakkelijk een stuk terrein wilt verlichten zijn lichtmasten een goede oplossing. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en een aantal type's hebben zelfs een eigen stroomvoorziening.
 


Neem ook eens een kijkje bij onze evenemententak waar u een compleet assortiment aan evenementenmaterialen vindt!