Bedrijfspanden

Veel bedrijven laten tijdens de winterperiode sfeervolle verlichting aanbrengen. Vooral voor retailbedrijven kan dit een erg goed middel zijn om meer klanten te trekken!

Doordat onze verlichting in velen soorten en kleuren verkrijbaar is, kan het een uitstekend middel zijn om aan uw huisstijl toe te passen. De productie van de verlichting hebben wij in eigen beheer. Zodoende zijn er ontzettend veel mogelijkheden!

Toepasbare verlichting:

Paalornamenten Doorenbos FeestverlichtingPaalornamenten
Staan er lantaarnpalen op bijvoorbeeld uw parkeerplaatsen? Dan zijn paalornamenten een uitstekend middel om het geheel sfeervol te verlichten. Klik hier voor meer informatie.Gevelornamenten Doorenbos FeestverlichtingGevelornamenten
Gevels van panden kunnen ook worden gebruikt om verlichting aan op te hangen. Dit gebeurd door middel van speciale ophangbeugels die na de feestperiode weer kunnen worden weggehaald. Klik hier voor meer informatie.Lichtslang Doorenbos FeestverlichtingRopelight:

Ropelight (lichtslang) kan worden gebruikt om de contouren van uw pand uit te lichten. Ropelight is in vele kleuren verkrijgbaar en kan op maat worden afgeknipt. Wij zijn dealer van het merk "Enjoy-illumination" dat alleen gebruik maakt van producten voor de professionele markt. Sinds enkele jaren is LED verlichting erg in opkomst. LED kunnen wij in vele mogelijkheden aanbieden. Klik hier voor meer informatie.
Figuren Doorenbos FeestverlichtingStand Alone's:
Gebruik een leuk figuur als Eyecatcher van uw bedrijfspand. Er zijn vele soorten beschikbaar zoals kerstbomen, herten en arrensleden. Deze zijn op verschillende manieren te monteren. Klik hier voor een overizcht van ons assortiment.


Maatwerk Doorenbos FeestverlichtingMaatwerk:
In veel gevallen is het mogelijk om verlichting exclusief voor uw bedrijf op maat te produceren. Bijvoorbeeld hebben veel retailbedrijven een aantrekkelijk gebouwde ingang van het pand, hiervoor kunnen wij verschillende soorten verlichting combineren en op maat monteren.