Welkom bij Doorenbos Feestverlichting!

Wat brengt uw winkelcentrum of bedrijf onder de aandacht en hoe trekt u meer bezoekers? Het aanbrengen van professionele feestverlichting is daarvoor het ideale middel! Doorenbos Feestverlichting brengt de sfeer in steden en dorpen door heel Nederland! Er zijn vele soorten en maten verlichting verkrijgbaar. Onze producten en diensten zijn klantspecifiek, mede doordat wij de productie van feestverlichting in eigen beheer hebben. Natuurlijk hebben wij ook een aantal modellen feestverlichting op voorraad liggen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen!

Duurzaam:

Veel van onze ornamenten zijn uitgevoerd met LED verlichting. LED heeft een langere levensduur en een veel lager energieverbruik dan traditionele lampen! In de toekomst zal dit in het kader van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) een must zijn. De energiebesparing kan wel oplopen tot 80%!


Kwaliteit:

Feestverlichting krijgt vaak te maken met  weersomstandigheden zoals sneeuw, regen en wind. Daarom zijn onze ornamenten uitgevoerd met de hoogste kwaliteit materialen. Zo maken wij gebruik van aluminium frames zodat de ornamenten roestvrij zijn. Daarnaast zijn wij dealer van het merk Enjoy illumination dat de hoogste kwaliteit verlichting levert. Zo kunt u jaren lang zorgeloos van uw feestverlichting genieten!

Innovatief:

De techniek verbeterd zich voortdurend. Zo ook onze feestverlichting! Wij maken gebruik van de nieuwste LED technologien en passen verschillende materialen toe. Naast lampen en lichtslang zijn dit bijvoorbeeld guirlandes, doeken met (feest) afbeeldingen en feestelijk opvultapijt. Deze toepassingen geven een prachtig kleurspektakel in uw straat of bedrijf! 

 

Prijs:

Elke vereniging, stichting of bedrijf werkt met een ander budget. Het maakt niet uit of uw budget nu laag of hoog is, overal is een plan voor te verzinnen! Doordat wij zelf feestverlichting importeren en produceren, kunnen wij voor iedereen een aantrekkelijk aanbod doen!

Aanvullende gegevens